Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε στο νέο μας "ταξίδι"...

Ντύνουμε ό,τι αγαπάτε πιο πολύ..

Η ιστορία μας ξεκινά όταν νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε τη δική μας επιχείρηση.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η επιτυχία διαφαίνεται από όταν αποφασίζεις πως το κύριο συστατικό θα είναι η αγάπη για αυτό που κάνεις.

Κι επειδή αν με ρωτήσεις, θα σου πω πως δεν αγαπώ τίποτα περισσότερο σ’ αυτή τη Γη (από πριν ακόμη γίνω η ίδια μου μαμά) απ’ το ΠΑΙΔΙ, ήμουν σχεδόν σίγουρη πως το εγχείρημα μας, θα ήταν καλοτάξιδο από την αρχή…

Επιλέξαμε λοιπόν να ντύνουμε ό,τι αγαπάτε πιο πολύ από την γέννηση μέχρι την εφηβεία του.

Επιθυμία μας, να το ακολουθούμε:

  • στην καθημερινότητα σας (ντύνοντας το για το σχολείο, τη δραστηριότητα, τη βόλτα),
  • στα δώρα των πάρτυ-έκπληξη των φίλων του
  • στα γεννητούρια των αγαπημένων σας
  • στις επίσημες περιστάσεις σας, όταν μας ζητάτε το κάτι παραπάνω, το αμπιγέ, εκείνο που θα τα κάνει να νιώσουν ξεχωριστά και να βγουν ωραίες φωτογραφίες
  • στην ανεμελιά των διακοπών με τα πιο παιχνιδιάρικα μαγιό, παρεώ και φορέματα….

Για όλους τους παραπάνω λόγους φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες της εγχώριας και μη αγοράς, να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα στα προϊόντα μας και τις καλύτερες τιμές της αγοράς κυρίως όμως φροντίζουμε να σας εξυπηρετούμε όπως αρέσει να εξυπηρετούν εμάς τους ίδιους!

Ήδη η δική σας αγάπη και υποστήριξη μας μεγαλώνει (και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό ) κι έτσι….γεννήθηκε και το “ηλεκτρονικό μας παιδί” το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο από το καλύτερο που μπορούμε και να ανταπεξέλθουμε των προσδοκιών σας εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας υπεύθυνα και με μεράκι!

Με αγάπη,
Έλενα & Βασίλης